Drie accommodaties gelegen in een mooie rustige omgeving.

Ontdek hier onze gîte, chalets en stacaravans.

Gîte

Deze goed uitgeruste accommodatie voor 4 personen dateert uit de 18e eeuw en hoorde bij kasteel Lacomte. Het vakantiehuis is prachtig gelegen en u kunt er volop genieten van de mooie tuin die ook tot uw beschikking staat. Het huis biedt veel privacy en rust en is voorzien van alle gemakken om uw vakantie tot een succes te maken. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons grote zwembad en alle andere faciliteiten.

Chalets

De houten chalets zijn ruim van opzet en in 2011 opnieuw ingericht. Ze zijn geschikt voor 2 personen en liggen in het meest bosrijke deel van ons park van 12 ha. Er is volop privacy en u kunt er heerlijk genieten van de rust en de flora en fauna om u heen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van al onze faciliteiten zoals het zwembad, tennisbaan, bar, restaurant en nog veel meer.

Stacaravans

De stacaravans zijn ruim opgezet, geschikt voor 2 personen en van alle gemakken voorzien. U heeft de beschikking over eigen tuinmeubilair en een barbecue. Ze staan in een apart gedeelte van de camping en hebben een mooi uitzicht over de omringende landerijen. Het is er heerlijk rustig en u heeft alle faciliteiten en comfort van ons park direct binnen handbereik.