Camping Voorwaarden

Alleen een volledig ingevulde Reserveringsaanvraag kan in behandeling genomen worden. Er kunnen geen reserveringen worden gegarandeerd vóór uw aanbetaling en de reserveringskosten door ons zijn ontvangen.

Als u ons niet vooraf heeft geïnformeerd, accepteren wij bij aankomst geen veranderingen in het aantal gasten. Voor alle boekingen waarvoor een aanbetaling is gedaan, moet het restantbedrag bij aankomst worden voldaan. Mocht u besluiten uw verblijf bij ons om wat voor reden dan ook te verkorten dan zal er geen terugbetaling plaatsvinden.

Uw plaats is beschikbaar vanaf 14.00 uur op de geplande aankomstdag. Gelieve niet tussen 12.00 en 14.00 uur te arriveren, maar bij voorkeur wel vóór 18.00 uur. Als u later komt, laat ons dat dan even weten. Op de vertrekdatum dient u uw plaats vóór 11.00 uur te verlaten. Mocht u uw plaats niet vóór deze tijd hebben verlaten, dan behouden wij ons het recht voor u een extra dag in rekening te brengen.

Kampeerders die voor de afgesproken dag of tijd aankomen, riskeren dat ze nog niet op hun plaats terecht kunnen. Uw boeking blijft na de afgesproken dag van aankomst nog 24 uur geldig, mits u ons geïnformeerd heeft over uw verlate aankomst. We kunnen uw boeking daarna niet langer vasthouden en de aanbetaling zal niet worden teruggegeven. Mocht u besluiten om uw boeking bij ons te annuleren nadat een aanbetaling is gedaan, dan wordt deze niet door ons gerestitueerd.

Alle honden die bij ons verblijven moeten altijd aan de lijn en eigenaren zijn verplicht om ALLES van de hond op te ruimen. Als dit niet gebeurt, hebben wij het recht u te vragen te vertrekken.

Let op!

Wij adviseren u niet te duiken in het zwembad.

Roken, eten, drinken, kauwgum, het gebruik van mobiele telefoons en skypen zijn niet toegestaan in het zwembadgebied.
Er zal u worden gevraagd het zwembad te verlaten als u daar toch met eten of drinken wordt aangetroffen.

WIFI is beschikbaar op het terras naast het hoofdgebouw, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de verbinding geleverd door onze Internet provider. Als u wilt skypen, neem dan zelf een headset mee!

Als het weer het toelaat zijn barbecues toegestaan. Barbecues zijn echter NIET toegestaan in en rondom het Chalet complex.
Gebruik van gasbarbecues is wel toegestaan, maar deze worden niet door ons geleverd.

Alle overige campingregels zijn te zien op het Internationale Regels en Voorwaarden bord, te vinden buiten de receptie. Neem bij aankomst de tijd het te lezen! Wij zijn niet verantwoordelijk voor tijdelijke storingen in gemeentelijke voorzieningen, verlies, schade of verwonding door weersomstandigheden. We adviseren u dringend om altijd goede voorzorgsmaatregelen te nemen als u de camping verlaat.
Overtuig u er vóór uw vakantie van, dat u een goede en geldige reisverzekering, persoonlijke ongevallenverzekering, ziektekosten- of levensverzekering heeft.

Voor de veiligheid van onze gasten hebben we het recht voorwaarden te stellen die nodig zijn om veiligheid en rust te geven op ons vakantiecomplex.

Accommodatie Voorwaarden

Gaat u een Gite, Chalet of Stacaravan boeken, dan dient u ons een volledig ingevulde en ondertekende Reserveringsaanvraag te sturen met een aanbetaling van 25% plus 15 euro reserverings- en lidmaatschapskosten. Alleen een Reserveringsaanvraag die volledig is ingevuld en ondertekend zal in behandeling worden genomen. Wij kunnen geen reservering garanderen vóór uw aanbetaling in ons bezit is.

Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag en de  aanbetaling zal uw vakantie door ons per brief of email worden bevestigd. De volledige betaling moet 6 weken vóór de datum van uw aankomst in ons bezit zijn. Als de betaling op die datum niet in ons bezit is, behouden wij ons het recht voor u per brief te informeren dat uw reservering is geannuleerd.

Mocht het nodig zijn voor u om uw vakantie om wat voor reden dan ook te annuleren nadat uw aanbetaling is gedaan maar voor aanvang van uw vakantie, zal deze niet door ons worden terugbetaald. Voor annuleringen tussen de 6 en 4 weken voor aankomst zal 25% van uw boekingsbedrag worden terugbetaald. Er zal geen terugbetaling plaatsvinden als de annulering minder dan 4 weken voor uw aankomstdatum plaats vindt. Wij adviseren u om die reden een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw  verzekeringsmaatschappij.

Boekingen zijn van zaterdag tot zaterdag. Buiten het hoogseizoen is het in overleg mogelijk de dag van aankomst of vertrek te veranderen. Op de dag van aankomst is uw accommodatie beschikbaar vanaf 16.00 uur. Gelieve niet tussen 12.00 en 14.00 uur te arriveren, maar bij voorkeur wel vóór 18.00 uur. Op de vertrekdag dient u uw accommodatie vóór 10.00 uur te verlaten.

Wij verwachten dat u de accommodatie zodanig bewoont zoals u dat thuis zou doen. Wij verwachten dat u de accommodatie bij vertrek schoon en netjes achterlaat. Wij brengen u 60 euro voor een Chalet of Stacaravan in rekening als u de accommodatie niet naar behoren achterlaat. Dit zal van uw borg afgehouden worden. Voor de Gite wordt 75 euro ingehouden als deze niet schoon is achtergelaten.

Bij aankomst op Chateau de Lacomte vragen wij u een borg van 300 euro (contant of per credit card) om de kosten te dekken voor eventuele schade door u veroorzaakt tijdens uw verblijf. Uw borg wordt pas terugbetaald als u de accommodatie heeft verlaten, de sleutels bij de receptie heeft afgegeven en de accommodatie door ons is gecontroleerd. Als er geen schade is en alles is netjes en schoon, zal uw borg worden terugbetaald.  Mocht u iets breken wilt u het dan niet zelf vervangen maar het bij receptie melden. Wij brengen u dan het betreffende bedrag in rekening en zorgen zelf voor vervanging.

Het maximale aantal personen voor de accommodatie staat in de huurvoorwaarden. Als u toch met meer personen bent, dan hebben wij het recht u te vragen dat die persoon vertrekt of er wordt voor een extra persoon berekend. Het is niet toegestaan om een tent naast de accommodatie op te zetten. Als u extra mensen mee wilt nemen, kijk dan even naar onze campingfaciliteiten.

Roken is verboden in alle huuraccommodaties. Er zijn geen dieren toegestaan in een huuraccommodatie.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor tijdelijke storingen in gemeentelijke voorzieningen, verlies, schade of verwonding door weersomstandigheden. We adviseren u om altijd goede voorzorgsmaatregelen te nemen als u de camping verlaat. Zorg vóór aanvang van uw vakantie voor een goede reisverzekering, persoonlijke ongevallenverzekering, ziektekosten- of levensverzekering.
WiFi is beschikbaar op het terras, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de geleverde service van onze Internet provider.
Als u wilt skypen neem dan zelf een headset mee!

LET OP !
Wij adviseren niet te duiken.
Roken, drinken, eten, kauwgom en mobiele telefoons zijn niet toegestaan rondom het zwembad.
Er zal u gevraagd worden het zwembad te verlaten als u toch uw eigen eten en drinken nuttigt.
Schoenen zijn niet toegestaan rondom het zwembad.

Barbecues zijn toegestaan voor degene die in de Gite of Stacaravan verblijven. Om veiligheidsredenen zijn BBQ’s niet toegestaan bij de blokhutten of binnen het blokhuttencomplex. Gasbarbecues zijn wel toegestaan, maar worden niet door ons verstrekt.

Voor de veiligheid van onze gasten hebben wij het recht voorwaarden op te leggen om er zeker van te zijn dat alles veilig en goed verloopt op ons vakantiecomplex.