Camping zonder kinderen tussen de Lot en de Dordogne

Château de Lacomté Country Club 4*

Gelegen tussen de Lot en de Dordogne, kindvrije Camping 4* Country Club Chateau de Lacomte is een mooie rustig gelegen bosrijke omgeving vol flora en fauna. Het is een met faciliteiten voor caravans, campers, RV’s, tenten en vouwwagens. Alle campingplaatsen zijn ruim opgezet en uitgerust met elektra en een eigen waterpunt.

Er is ook accommodatie te huur in de vorm van een gîte, een aantal houten chalets en stacaravans. Voor wie droomt van ontspanning, rust en stilte is Chateau de Lacomte de ideale bestemming. ‘s Avonds kunt u heerlijk dineren in restaurant “Les Etoiles”, iets drinken in de bar of buiten, op het verlichte terras met uitzicht op het zwembad, genieten van warme zomeravonden.

Camping in de Lot

Onze campingplaatsen zijn gelegen in een kalme, rustgevende omgeving en zijn volledig in harmonie met het omringende parkland. Ervaar het Franse leven, tussen de Lot en de Dordogne, op z’n best, terwijl u geniet van het prachtige landschap om u heen. U doet weer volop energie op door de warme van de zon en de totale rust die Chateau de Lacomte haar gasten biedt.

Accommodaties

Bij Chateau de Lacomte heeft u keuze uit 3 verschillende soorten accommodaties: een gîte, houten chalets en stacaravans. Elke accommodatie is uitgerust met diverse faciliteiten. Door genoeg privacy kunt u heerlijk genieten van de rust, de flora en de fauna om u heen.

Restaurant & Bar

Geniet van bijzondere Franse en lokale gerechten uit de Lot/Dordogne en speciale wijnen uit het gebied rondom Cahors in ons restaurant “Les Etoiles”. Op ons terras kunt u dineren ‘Alfresco Style’ onder een prachtige sterrenhemel. Dit gebied staat er om bekend dat het nog vrij van lichtvervuiling is en op heldere nachten is het dan ook oogverblindend om zoveel sterren aan de hemel te zien.

We zijn geopend tussen 1 juni en 15 september 2023

Rustig gelegen tussen de Lot en de Dordogne

Heldere donkere nachten, middeleeuwse dorpjes, prachtige vergezichten…