Camping tussen de Lot en de Dordogne.
Ervaar het Franse leven op z’n best terwijl
geniet van het prachtige landschap om u heen.

Onze campingplaatsen zijn gelegen in een kalme, rustgevende omgeving en zijn volledig in harmonie met het omringende parkland. Onder een strak blauwe lucht kunt u zorgeloos genieten van het uitzicht, uw barbecue en een heerlijk glas wijn of een koud biertje. U doet weer volop energie op door de warmte van de zon en de totale rust die Chateau de Lacomte haar gasten biedt.

Camping Lot Dordogne

Chateau de Lacomte heeft 83 ruime volledig ingerichte campingplaatsen. Elke campingplaats is minimaal 110m2 groot, heeft een 10 amp elektra aansluiting en een eigen waterpunt met afvoer. De campingplaatsen hebben meer dan voldoende ruimte voor een tent, caravan of vouwwagen plus een auto. Alles wat u nodig heeft is binnen handbereik, dus niet meer sjouwen met een watercontainer! Onze waterdruk is uitstekend dus zorg er voor dat uw slang en koppeling in goede staat zijn. Voor RV’s zijn er speciale plaatsen met 16 amp elektra en rioolaansluiting.

Bekijk de campingplaatsen hier

Freedom pitch

Speciaal voor camper eigenaren, fietser of backpackers bieden wij onze vrijheidsplaatsen aan. Een vrijheidsplaats is een plaats zoals elke andere plaats, maar met één uitzonder: er zit een kleine auto bij. Zo heeft u de gelegenheid om er op uit te trekken zonder dat u alles hoeft te pakken. Als u van dit aanbod gebruik wilt maken, laat het ons dan vroegtijdig weten want er is een beperkt aantal auto’s beschikbaar.

Voorzieningen

Chateau de Lacomte heeft 75 ruime volledig ingerichte campingplaatsen. Elke campingplaats is minimaal 110m2 groot, heeft een 10 amp elektra aansluiting en een eigen waterpunt met afvoer. De campingplaatsen hebben meer dan voldoende ruimte voor een tent, caravan of vouwwagen plus een auto. Alles wat u nodig heeft is binnen handbereik, dus niet meer sjouwen met een watercontainer! Onze waterdruk is uitstekend dus zorg er voor dat uw slang en koppeling in goede staat zijn. Voor RV’s zijn er speciale plaatsen met 16 amp elektra en rioolaansluiting.